Přemýšlení: Rady pro zrychlení duchovního vývoje

Milí čtenáři,

než přistoupíme dále, je potřeba shrnout níže uvedené související články:

1. Alchymie vašich pocitů aneb vnitřní izolace radosti i smutku <<<
2. Jóbova neochvějná víra ve svého boha <<<
3. Duchovní cvičení jako automatický proces <<<
4. Existuje nějaký cíl magie ? <<<

Kdybych měl nejdříve zestručnit výše uvedené, tak bych řekl, že pro urychlení vašeho vývoje je potřeba v prvé řadě minimalizovat vliv vašich "dobrých" i "špatných" pocitů, dále maximalizovat vaši víru v sebe sama, a s tím vším je potřeba vaše duchovní cvičení nastavit jako automatické procesy ve vašem nitru (což se pak odehrává takzvaně za pochodu jako například ve škole či když nakupujete a podobně). K tomu všemu se přidává následující...

Mnozí z vás děláte chybu v tom, že magické síly označujete jako "ta magie" a pak vznikají situace, kdy někdo mluví o magii jako o nějakém druhém člověku či nějaké věci ve smyslu jako že rozhoduje o tom zda vaše kouzlení bude či nebude fungovat. Prosím to je nesmysl. Ve skutečnosti magie není nic jiného než pouze vaše nitro = vaše vnitřní energie = Vy sám/a.  

Proto ten z vás, kdo má vážně zájem na co nejúčinnějším magickém působení a co největším zrychlení svého vývoje, by měl úplně integrovat podstatu magie do svého nitra = takže vy a magie jste jedna bytost (to se týká i zájemců o božství - musí plně integrovat (tedy sjednotit) sami sebe s podstatou jejich božství, o které tak moc usilují. 

S výše uvedenými radami se dočkáte účinného zrychlení a silnějšího magického působení na sebe či své okolí. Ovšem neočekávejte "zázraky" během pár měsíců... a zdůrazňuji abyste byli opatrní a hlavně se nepřetěžujte a to ani psychicky ani fyzicky.      

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl 

3 komentáře: