Přemýšlení: Od okolí není vyžadováno, aby věřili...

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Už vám někdy pomohla víra ? -a- >>> Existuje nějaký cíl magie ? -a- >>> Duchovního člověka nelze ohrozit ze sféry fyzické 

Milí čtenáři,

zanedlouho tomu bude dvacet roků od dob, kdy jsem poprvé zakusil duchovních možností. A ani teď nelituji. Proč bych také měl, že ? Získal jsem tak obrovské bohatství... takové, o které mě nejenže nemůže připravit nikdo a nikdy, ale současně takové, které vysoce převyšuje bohatství nejbohatších z celé planety Země. A to není výkřik do tmy. Totéž platí pro jakéhokoliv jiného duchovního. Možná se ptáte, proč o tom mluvím právě teď. Je to snadné. 

Mnoho lidí si myslí, že k tomu, aby se mohlo kouzlo uskutečnit, tedy, aby skutečně působilo na protistranu, je zapotřebí, aby věřily obě strany. Tedy nejen student magie, ale i ten, na koho působí. Ve skutečnosti to není pravda. Ostatní si klidně mohou myslet, že celá magie je nesmysl (a podobně), ale přesto to žádnému studentu magie nezabrání v jeho působení. 

Zkrátka a jednoduše... nevěřte, ale stejně se nevyhnete magickému působení...kdyby na věc došlo. 

Je jasné, že spousta lidí celou vědu, jakou je magie, záměrně bagatelizují a myslí si, že tím je vše vyřešeno. Omyl. Kdyby se tací dostali například do vážného konfliktu s takzvaným černým mágem, neměli by šanci...

Je mi jasné, že tímto článkem se nic nezmění. To je sice možné, ale přesto přese všechno, já rád vyjadřuji své názory a postoje.

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

3 komentáře:

  1. A stejně jako s rytíři jedi po celém světě, by takové střetnutí vypadalo, jako že si černokněžnická strana kákla do gatí. USE THE FORCE LUKE!

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím v magii umění stihnout něco dříve, než si člověk druhý toto uvědomí. Takové mámení smyslů. Magií se lidé zabývali po staletí a když proti takovým lidem druzí bojovali, bylo to proto, že se něčeho nevysvětlitelného báli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím,

      s vaším názorem nemohu souhlasit, ale je dobře, že jste ho vyjádřila :)

      S pozdravem, Lukáš.

      Vymazat