Orákulum: Vyvolení, jenž mají volný přístup na souostroví Nový Olymp

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Změna vedení... Nový Olymp bude vládnout nad celou planetou Země ! -a- Sjednocení pod novým řádem...

Milí čtenáři,

v minulých článcích, na něž odkazy nalézáte u tohoto článku výše, jste se dověděli, že za nějaký ten rok přijde čas sloučení všech pozemských států do jedné jediné sociálně demokratické republiky pod názvem Světová unie. Vládnout nebudu já, ale demokraticky zvolená Nejvyšší rada (= což je jakási obdoba dnešní poslanecké sněmovny). To vše se bude odehrávat až v době, kdy budu natolik posilněn, že mé síly se budou rovnat těm božským (a nebojte, dá se to stihnout i během tohoto života). A tak budu schopen nejenže zhmotnit na Měsíci souostroví pro vyvolené, ale navíc vytvořit super-bojovníky, kteří i bez použití magických sil donutí všechny státy světa převést vládu jen a pouze na Nejvyšší radu Nového Olympu. 

Také jste se dověděli, že cílem není lidi trestat, ba naopak smyslem toho všeho je vyléčit tento svět a jeho blízké okolí především od lidí toužících jen po penězích a likvidujících tak přírodu (tedy jejich "pronajatý dům", který jim navíc ani nepatří). Nikdo nezemře, pokud (!) se nebude někdo jiný snažit, aby zemřel nějaký z mých super-bojovníků či členů kultury Nového Olympu. A to až takový problém rozhodně nebude.

Níže jsem vám udělal soupis všech vyvolených, kteří mají právo žít v rámci souostroví Nového Olympu (na oběžné dráze planety Země - na Měsíci):

- všichni studenti magie
- uctívači starého a/nebo nového Olympu
- démoni, avatarové, bohové i polobohové a podobně
- někteří filozofové stejně jako jen někteří vědci a lékaři (ovšem po splnění obzvlášť tvrdých zkoušek)
- super-bojovníci (různých stupňů)
- upíři (hmotní i nehmotní)
- i ostatní, kteří splní podmínky Nejvyšší rady Nového Olympu

Informace se průběžně doplňují a upravují (dle potřeby).

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

4 komentáře:

  1. Hele tak mi řekni kdy tady hodláš založit tu Světovou unii, ať vím jak dlouho tady můžu ještě být jo!!

    Jo a nebudeš věřit, ale dneska se mi zdál sen ve kterém si byl. Byl si majitelem supermoderního hotelu na post apokalyptické lodi :-D :-D :-D :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímalo by mne, proč bys na Nový olymp chtěl pouštět upíry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patří mezi mé nejoblíbenější bytosti... hned po tvorech, které znáte pod označením drak :) Draky mám ze všech bytostí nejradši :) Ty jsem tam sice zapomněl uvést, ale upozorňuji na ně tady v komentáři :)

      Vymazat