Info dne: Jak se stavíte k otázce, zda-li skutečně bude či nebude třetí světová válka ?


Milí čtenáři,

jak jste si jistě z médií nejednou všimli, je již nějakou dobu na místě otázka, zda-li se bude válčit v globálním měřítku či nikoliv. Jak tedy vidíte, není tu otázka zda-li je či není hrozba, protože reálné nebezpečí tak velkých rozměrů tu skutečně je a než budete mít možnost se níže v komentářích vyjadřovat i vy, podívejme se na krátké shrnutí...

"Všechno začalo velkým nepokojem v hlavním městě Ukrajiny, s tím, že není zcela jasné, kdo tuto agresivní aktivitu původně podpořil (zda-li místní a/nebo ze zahraničí)... ale je jasné, že výsledkem se po nepříliš dlouhých bojích v ulicích stalo sesazení dřívějšího prezidenta Janukoviče, kterému se následně podařilo tak tak uniknout helikoptérou do Ruska. Faktem je, že nemohu jednoznačně určit, kdo byl v právu, ale pravdou je, že to nakonec vyústilo v povstání takzvaných separatistů (= ti, co se snaží oddělit od celku) a než byla nasazena tvrdá armádní výbava, několik měst do té doby v podstatě úplně podlehlo lokální vládě separatistů. Ať už je za situaci na Ukrajině zodpovědný kdokoliv, pravdou je, že státy USA ani Rusko za celou dobu neuváděly zcela spolehlivé a dovoluji si tvrdit že ani zcela pravdivé informace. Veřejnost celého světa se tak utápí v nejasnosti. V současné době je Ukrajina oficiálně ve stavu válečném a v nedávné době došlo ze strany Ukrajiny (a s podezřením, že jim někdo pomáhal) navíc i k sestřelení civilního malajsijského Boeingu. Podle mého názoru někdo má tvrdý zájem na rozpoutání něčeho většího než jen místních bojů se separatisty." 

Přestože "obyčejný" člověk zatím ještě necítí zcela úplně stav válečný v globálním měřítku, třetí světová válka v podstatě už dávno začala - byť v jiné podobě než je střílení jako za Hitlera. Až dojde na harašení se zbraněmi po celém světě, pak už to bude signál, že je tu apokalypsa. A dokud nedostanou vlivní lidé rozum, do té doby hrozí víc než další válka, ale současně i konec všech dní. Konec vašeho hmotného světa.

Já jen doufám, že ke konci dní nedojde. Proto zdůrazňuji... udělejte mi prosím vás radost a uklidněte se, aby Nejvyšší rada Nového Olympu nemusela stavět nový svět na troskách toho vašeho. To bych byl vskutku nespokojen. A přitom byste se měli podstatně lépe... stačí jen aby vlivní lidé zapojili ty své mozečky a ostatní aby víc přemýšleli koho volí do například poslanecké sněmovny.

Takže teď máte slovo vy. Myslíte, že dojde na harašení se zbraněmi ve velkém celosvětovém měřítku - tedy na brutální řežbu v podobě třetí světové války ?

Ať už odpovíte nebo ne, přeji vám všem pěkný zbytek dne,

S pozdravem, Lukáš. 

Kontakt <<<

11 komentářů:

  1. Ja dúfam, že niečo ako tretia svetová vojna nebude. Striasa ma pomyslenie na to. Ale vzhľadom na to, akí sú niektorí ľudia, ktorí majú nutnú potrebu vyvolávať konflikty, myslím si že to pravdepodobné je, ale radšej sa oddávam viere, že sa to nestane.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta správná otázka není zda bude nebo ne, ale spíš kdy bude.. Protože si myslím, že třetí světové válce se asi nevyhneme.. A to proto, že už je většina lidí zkažená.. a co může být horšího než dát moc zkaženým lidem?

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, jak už jsem i v článku výše říkal, třetí světová válka už začala... jen ne ještě plně na úrovni armádní. Harašení se zbraněmi patrně teprve ještě (v celosvětovém měřítku) přijde. A všichni si modlete, aby to nezasáhlo přímo vaše rodiny... pokud tedy nejste duchovní, pak se nemáte vůbec čeho bát.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo.. doufám, že to nezasáhne mou rodinu.. (nepočítaje mámu) .. Ale jinak, myslím si, že v to vlastně doufá každý.. Ale co naděláme, pokud válka bude, dotkne se to každého.. A doufat v to, že právě mé rodiny se to týkat nebude byl byl vlastně takový boj proti větrným mlýnům..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě... nějakým způsobem se taková válka dotkne každého, a přesto bychom našli takové z lidí, kteří nemají strach. Jsou to zpravidla lidé duchovní. Tací, kdo se nebojí, neboť jejich "jádro" není založeno na životě ve fyzickém světě.

      Vymazat
  5. Jinde si psal, že ovládneš planetu "materiální" silou. To se pěkně dlouho načekáš než ji budeš mít. Kolik životů tak odhaduješ, že to bude trvat?

    OdpovědětVymazat
  6. nebudu muset... jak jsem říkal - za mě to udělají magicky vytvoření super-bojovníci (v tomto případě magii přímo nebudou využívat, jak jsem psal, ale vytvoření uměle... ano jsou)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen v naší zemi je mnoho hnití, která si přejí, aby byl svět, jak si ho představují oni. ěkteří jsou aktivní více, jiní jsou jen jednotlivci. (Například pozitivní evoluce, SK-ED, Medy s webem www.medy.cz, a další...) Já třeba osobně jsem anarchista a nikomu se nepodřizuji, alespoň ne duchem. Více než nějaké lidské řády je pro mne harmonie a přátelské soužití.

      Vymazat
    2. Pardon, není to SK-ED, ale SK-DE

      Vymazat
    3. To je sice pěkné, ale vždy budou situace v rámci kterých je vyloženě nutné poslouchat nařízení z vyšších míst. Tím se zajišťuje řád.

      Vymazat
  7. Obávám se, že vše, co se teď odehrává k válce směřuje. Pokud válka bude, dotkne se každého z nás, byť jen okrajově. Lidstvo si svým chováním v poslední době o takový konflikt koleduje.

    OdpovědětVymazat