Fotky: Jedny z mnoha mých oblíbených knih s doplňky mého soukromí

Milí čtenáři,

zatímco minule jsem vám ukázal jedny z možných podob mého Já <<< dnes se podíváme na další fotky z mého soukromí. Takže začněme...

Další z mých fotek:

Fotka 1.: Jedny z mnoha mých oblíbených knih a doplňků


Fotka 2.: Já bez magických efektů


Fotka 3.: Já s magickými efekty


Pokračování někdy příště...

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

13 komentářů:

  1. VÍC MAGIČSKÝCH (AFTER-)EFEKTŮ!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Btw. oblíbené knyhy jsou z větší části tvé vlastní? (Hmmm... I když označení "knihy"...) To je hodně nabubřelé. Člověk by čekal, že vyzdvihneš cizí autory.

    OdpovědětVymazat
  3. Upřímně ta upravovaná fotka je hrozná... mnohem, mnohem, mnohem líp vypadáš na té neupravované.. Ta druhá fotka vypadá jako dílo někoho kdo grafické programy vidí poprvé v životě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostej souhlas

      Vymazat
    2. Tak to si budete muset zvyknout nebo odejít... protože naopak mně se výše uvedené obrázky velice líbí. Takže ať už upravené či nikoliv... určitě jich bude víc. :)

      Mějte se pěkně, Lukáš.

      Vymazat
    3. Bylo řečeno, že se nelíbí upravovaná, ta normální je v pohodě...ale jen s chutí do toho ;)

      Vymazat
  4. A pokud ti vadí názory ostatních, pak sem buď svoje fotky nedávej, nebo zruš diskuze...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diskuze jsou zde plně podporovány, protože mi nevadí cizí názory a jsem vlastně za každého člověka rád :)

      Vymazat
  5. No tak buď rád, že jsme ti pochválili fotku...;)

    OdpovědětVymazat
  6. Je fajn, že si hrdý na knihy, které jsi sepsal, Myslím, že si to nebudu tisknout, jak to leží a běží ve tvých knihách, ale nějak spíchnu dohromady, co je pro mně užitečné a vytisknu si to... Možná podivný způsob, ale na zbytečnosti je škoda inkoustu i papíru...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v takovém případě je to ještě horší než kdyby sis to netiskla vůbec :) Protože smyslem těch knih je to, že se čtou jako celek a ne jen některé části (i když chápu, že ne každá kniha různých autorů taková je).

      S pozdravem, Lukáš.

      Vymazat
    2. Chápu tvé úmysly, se kterými jsi ty knihy tvořil, ale nenajdeš dva stejné lidi a co je pro jednoho potřebné, může být pro dalšího zbytečné. Zároveň jsou věci, které si přečteš jen občas a věci, které potřebuješ číst často.
      Jsem jiná než ty, to je kámen úrazu. Pořebuji to překládat a zkombinovat s tím, co mám po ruce do vlastní podoby, která bude pro mne kompletní, abych mohla "růst" svou přirozenou cestou. Doufám, že mne chápeš.

      Zdraví tě Morell

      Vymazat
    3. Chápu, ale nesouhlasím. I přes tvá slova jsou skutečně i takové knihy, které je potřeba číst celé (byť postupně) - například knihy pana Františka Bardona (ale je jich i víc).

      Vymazat