Přemýšlení: Ilumináti... existují vůbec ? Pokud ano, jaké jsou jejich cíle ?

Milí čtenáři,

na internetu působím mnoho, mnoho roků, a proto již delší dobu sleduji také téma, jakým jsou právě Ilumináti. Začal bych otázkou - proč takoví lidé působí z pozadí ? Proč nevyužijí své magické síly (pokud nějaké mají) k přímému okamžitému veřejnému ovládnutí celého tohoto světa (kdy by uplatňovali okamžité změny v rámci "materialistického" světa - jako třeba sloučení všech států do jednoho, vnucování úplně jiné kultury a mnohé jiné) ? 

Jsou dvě možnosti, o nichž se níže podrobněji vyjadřuji: 

- buď se Ilumináti bojí zásahu vyšších duchovních bytostí (proto nepoužívají magické síly) nebo...
- nebo žádné vyšší magické síly nemají (a tak zasahují jen "materialistickými" způsoby - takzvaně tahají "za nitky" z pozadí jen takovým způsobem, jakým by byli schopni z pohledu "obyčejného" třebaže vlivného člověka) 

Podle mého názoru Ilumináti řeší stejný problém jako já před lety a tím je strach z bytostí vyšších úrovní. Totiž kdyby Ilumináti přímo teď hned veřejně dali najevo ovládnutí celého tohoto světa (se vším všudy) a to na základě svých vyšších duchovních sil, jsem přesvědčen, že by nějaké vyšší duchovní bytosti zasáhly a srazili jednou pro vždy k zemi všechny Ilumináty do jednoho. To by se stalo, pokud by začali třeba hned teď měnit svět zásadním a pro všechny důrazně viditelným způsobem (jako třeba vytvářet úplně novou kulturu a zrušit hranice všech států, které by se tak sjednotily do jednoho jediného celku). Toho se jejich skupina bojí a tak takzvaně "tahají za nitky" (materialistickým způsobem) z pozadí. 

A právě protože jsem si také vědom takové hrozby (stejně jako se toho bojí Ilumináti), proto jsem kdysi přistoupil k vytvoření oddělené kultury nazvané Nový Olymp, na jejíž stránkách se právě nacházíte (a více se dovíte skrze tento odkaz <<< Tím je zaručeno, že nikdo proti takové kultuře nezasáhne (je to všechno dobrovolné, nikdo nikomu nic nevnucuje a navíc je kultura Nového Olympu na úplně odděleném území a v podstatě neviditelná - jen lidé duchovně vyškolení a to na vyšší úrovni mohou spatřit svým duchovním zrakem ostrov Nový Olymp).

Pojďme ale dále...

Například uživatelka vystupující pod přezdívkou "Raja" ve svém článku <<< o Iluminátech říká, že "Mají v plánu tak nějak sjednotit lidstvo." Upřímně řečeno před několika lety jsem taky tak nějak přemýšlel, ale jak šel čas dále, pochopil jsem, že to nebude možné a to ani na základě magických sil. Proč ? No protože na světě jsou natolik rozdílné kultury lidí (křesťanská západní kultura či islámisté z východu a podobně), že v případě byť násilného sjednocení, by byla mezi lidmi probuzena nemalá agrese (kterou se mnozí netají dokonce ani před (!) případným sjednocením). Vyloženě si to hodně lidí nepřeje. Mají strach. A to oprávněně, protože spousta způsobů různých řešení například mezi lidmi vyznávajících kulturu Islámu, jsou pro západní lidi naprosto nepřijatelné a vnímají takové násilnické způsoby jako jistou hrozbu. Nemluvě o tom, že v případě násilného převratu (ve smyslu sjednocení všech kultur do jedné) by mělo za odpověď reakci vyšších duchovních bytostí (a toho jak výše říkám se bojí všichni, nejen Ilumináti - pokud mají tedy vůbec nějaké vyšší možnosti).

V každém případě já osobně se ani Iluminátů nebojím, protože nade mnou nemají žádnou moc. 

Teď přišel čas na zajímavé (v českém znění) video o tajných společenstvích jako jsou například Ilumináti:

5 komentářů:

  1. V případě Iluminátů si myslím, že se vážněji magií nezabývají. Slyšela jsem o numerologii v jejich službách a také úvahy o supratajných technologiích, které se snaží ovládat lidského ducha fyzickými prostředky. Nicméně celoplošnému zavedení také příliš nevěřím, protože by vyvolalo velký odpor vyšších sfér a mnoha duchovních skupin, které mají valstní cíle a třeba i pochází z různých planet.
    Nicméně se domnívám že existují a o takovou moc stojí, ale nevěřím, že uspějí. Spíše dojde k rozkladu zevnitř, stejně jako to dopadlo u Kristovy církve. Mohou přetrvat ale už se nesjednotí celistvě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím,

      tak ono je docela těžké, jestliže má někdo sjednotit jakoukoli větší skupinu (ať už by se jednalo o cokoliv). Něčeho takového by skupina například Iluminátů byla schopna jedině právěže duchovním způsobem (a to by nebylo bez silné odpovědi).

      A nemyslím si, že by nějaký nástroj vytvořený na základě principů fyzické (hmotné) úrovně, byl schopen spoutat nesmrtelného ducha, jenž je součástí každého živého tvora. To je možné (a zase pod hrozbou vyšších bytostí) jen na základě duchovních principů. Takže tak.

      S pozdravem, Lukáš.

      Vymazat
  2. Je potřeba se obávat jakékoliv snahy o nastolení nějaké světové vlády elit. Byl by to konec svobody, kterou nyní máme.Není pravda, že by neměli nad Vámi pane autore žádnou moc. Už nyní mají zřejmě v moci politickou elitu evropské unie, která diktuje nařízení naší vládě. Už nyní mají v moci většinu zábavního průmyslu a médií, díky kterým se jim daří šířit svou ideologii. A co jsem zatím četl, tak některé vaše myšlenky jsou jejich filosofií ovlivněny, proto být vámi, neberu to tak lehkovážně... Jejich síla není jen materiální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy myslíte, že lidstvo má úplnou svobodu ? :)

      Za další... já osobně nemám nic proti světo-vládě (záleží na tom, kdo by vládl a hlavně jak)

      dále - nemyslím si, že by Ilumináti (či kdokoli jim podobný) musel nutně mít špatné myšlenky (řekl jsem jen, že se takových jako jsou Ilumináti nebojím)

      A na závěr bych vám jen odpověděl to "proč nade mnou nemají žádnou moc" - to máte jednoduché - protože má síla se neopírá o žádnou věc v tomto hmotném světě. (a navíc si nenechávám nikdy od nikoho cokoliv diktovat) :)

      Máte ještě něco ? Pokud ne, tak se mějte, Lukáš.

      Vymazat
  3. Nemyslím, že máme úplnou svobodu, ale jejich vize vede k dalšímu omezování. Pokud nejsou jejich cíle transparentní a něco skrývají, tak předpokládají, že by se to většině nelíbilo.
    Myslím, že žijete v bláhové naději, že se můžete schovat ve Vašem nějakém virtuálním světě, ale ignorování možných rizik je první krok k porážce. Minimálně bych byl alespoň před nimi na pozoru. Ať už mají plány jakékoliv a jejich moc plyne odkudkoliv, jedno je jisté: Už nyní mají tolik přívrženců a prostředků, že o nich mluví nebo se jich bojí velká spousta lidí. Pokud se podíváte, jak ovlivňují hudební kulturu, tak zjistíte, že se o magii minimálně zajímají. Spíš to ale vypadá, že ji praktikují a pak mají zřejmě větší moc než Vy. Opravdu můžete s jistotou tvrdit, že Vás nemohou porazit? Když nevíte, kdo jsou ani jakou magii používají? To na světě neexistuje nic, co by Vás zlomilo?

    OdpovědětVymazat