Orákulum: Zajímavosti nejen z Nového Olympu (18. červenec 2014)

Milí čtenáři,

níže uvádím informace o místech na internetové síti, které jsou pro kulturu Nového Olympu nějak zajímavé či přímo důležité. Níže můžete vyjádřit názory své. Oko Orákula Nového Olympu se tentokrát zaměřilo na...

Téma: Zajímavosti nejen z Nového Olympu
  1. Výcvik superbojovníka Nového Olympu - část první <<<
  2. Na palubě zříceného boeingu zemřela řada odborníků na AIDS <<<
  3. Ozval se výbuch a pak z nebe pršely trosky i lidská těla, popsali svědci <<<
! Než se pustíme do mého postoje k výše i níže uvedenému, podívejte se na následující video (ze zahraničních médií):


! Takže první mnou zvolené téma nepotřebuje nějaký zvlášť obsáhlý komentář. Ale faktem je, že se budete stále častěji setkávat s takovým mým modernějším návrhem suprového bojovníka jakožto "smrtícího stroje" nedívajícího se napravo nalevo a jen chladně poslouchajícího rozkazy z hlavního velína Nového Olympu. Přestože by vám tento prototyp mohl připomínat takzvané "kul-bojovníky" ze seriálu Hvězdná brána, tak se vám to opravdu jenom zdá. Proč ? No protože moji super-bojovníci jsou ve všech ohledech mnohem lepší a podstatně silnější a i jejich vzhled se od kulbojovníků odlišuje. Více se dočtete právě že na Akademii vojenství a věd (viz výše odkazy v tomto článku).

! Teď tedy přišel čas na krátké zamyšlení se nad tématem exploze a pádu civilního obřího letadla při přeletu nad územím Ukrajiny. Podívejte se... řeknu vám to asi takhle. V prvé řadě byla naprostá hloupost letět přes Ukrajinu, tedy místo, kde probíhají boje a nepokoje a kde ještě nedávno to pro mnohé vypadalo na začátek světové války. Jinými slovy lidé se opět projevili ve své plné hlouposti a sice že jednají ve smyslu "dokud nemusíme, tak to nějak zvládneme" - to je samozřejmě hloupost. Žel bohům však lidé tu svou hloupost opět předvedli a to právě při přeletu Boeingu nad nebezpečným územím Ukrajiny. Stálo to ale necelé tři stovky životů, navíc civilistů. 

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
Telefon: (+420) 604 364 905

2 komentáře:

  1. Je to moc smutný, děje se to neustále :( Ale kdo má na to, aby tomu zabránil, aniž by nepřišel k "úrazu" :)

    OdpovědětVymazat