Info dne - Day info: Video: Moje kočka Terezka (My cat Terezka)

9 komentářů:

  1. Ahoj.
    Díky za návštěvu a komentář. Terezka je nádherná a miloučká kočička a umí se krásně protahovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem jí tvůj komentář řekl, díky i za ní. :)

      Vymazat
  2. Konečně vidím Terezku! Je to nádherná kočičí princezna a určitě se má moc dobře. Je to vážně krásná kočičí dáma. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím,

      děkuji i za ni. Měli jsme doma více zvířat, ale toto je jedno z nejhodnějších domácích mazlíčků, co jsem kdy zažil. Tento rok jí je pět let a stále působí jako by ani nestárla :) Někdy je divoká a hraje jako koťátko, ale jinak přes noc je zlatá (nedělá bordel).

      S pozdravem, Lukáš. :)

      Vymazat
  3. Děkuji za návštěvu u mne a komentář. Terezka je krásná princezna. Dovede naladit příjemnou pozitivní atmosféru v bytě. Mám teď měsíc půjčeného kocourka maminky a je to naše veliké potěšení. .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ó to věřím, já osobně miluju všechny čtyřnohé kočky, ale snad s jedinou vyjimkou a tou je kočka bez srsti (= čili ta Sphynx se myslím označuje). Jinak jak už jsem výše řekl, moje Terezka je skutečně extrémně hodné zvíře. Vážně :)

      Vymazat
    2. Přesně tak, všechny čtyřnohé kočičky jsou nádherné, ale tu bezsrstou s mužem nemusíme. Já si říkala, že Terezka je jen panenka na dívání a mazlení, je fakt krásná. :-) No a na 5 let opravdu nevypadá, je stále jako koťátko. Měla bych na blog ukázat tu naši kočičku, či spíše kocourka. Snad se k tomu někdy dokopu. :-)

      Vymazat
  4. Zvířátka jsou různý, Terezka je opravdu nádherná, a že je to zlaté stvořeníčko, věřím. Některé kočky jsou trochu divočejší, ale většinou mazlové.
    Podobnou kočinku, jako je Terezka, občas vídám v Rajhradě v jednom domě, mají tam takové obrovské okno a ona tam sedává jako ve výloze. :-)
    Někdy se jí podaří emigrovat a pak se potuluje kolem dveří a čeká, kdo ji konečně pustí dovnitř.
    A nebojí se, nechá se pohladit i od cizích, což mě vede k obavám, aby na to jednou nedojela.
    Takže, dovedu si představit, jaký mazlík je tvoje Terezka... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen bych dodal, že já Terezku nepouštím volně ven, a to proto, že nechci, aby ji postihla nějaká nemoc z venku. Naštěstí už je dávno vykastrovaná, takže ji to ven ani moc netáhne. A očkovaná také dávno je, takže se za těchto okolností není čeho obávat.

      Jinak milá Vendy - pěkně řečeno :) Díky.

      Vymazat