Praxe: Ambrozie a změna fyzického těla (za živa)

Zveřejněno: 30. 12. 2014 | Kategorie: Bohové - Gods -a- Výzkum ambrozie | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

pojďme postoupit v oblasti praxe magie trochu dále. A sice... dnes máme na práci v krátkosti si rozebrat složení výrazně posilňujícího pokrmu/nápoje, který chci darovat některým lidem. Současně nám dává jistoty i v případě dočasného selhání či v rámci nějakých méně příjemných situacích či pocitů. Jedná se o ambrozii nebo nektar (chcete-li). 

Než se k tomu dostaneme hlouběji, v bodech zde uvedu základní věci:

1. Tvorba ambrozie/nektaru
2. Přesunutí (za živa) svého vědomí do jiného fyzického těla (nejlépe z neživého materiálu) 

ad 1 Tvorba ambrozie/nektaru:

- shromáždíme požadované součásti a pak je "ozáříme" duchovní mocí
- součásti jsou látky silně spjaté s životem (jako takovým)
- je potřeba čerstvé krve a spermatu (chuť těchto látek nebudete cítit, protože budou zamíchány do zahuštěného medu s mákem (50 % medu a 50 % máku) - existuje možnost duchovně ozářenou krev se spermatem vnořit do jakési pilulky, která pak bude umístěna na místo jádra jablka (pilulka se pak rozpustí až v žaludku, takže nic nechutného neucítíte)
- při produkování (obzvlášť) spermatu se musíte soustředit na myšlenku vašeho božství (a to nejvíce jak jen můžete) - ženy mohou využít sperma rovněž (od nějakého svého známého a podobně)
- krev by měla být (nejlépe) vaše osobně, ale může být i jiná (pokud je ale čerstvá) s tím, že při práci s krví je potřeba ji "ozářit" vaší myšlenkou na konkrétní podobu božství (podobně jako v případě výše zmíněného spermatu) - ženy to v tomto ohledu mají složitější (ale jde to i tak)

Tvorba ambrozie/nektaru může mít i jiné podoby, ale výše uvedený postup je nejjistější, byť může působit až nechutně. Věřte, že byste ani nezjistili, že jste právě pozřeli krev se spermatem (prostě byste to necítili). 

ad 2 Přesunutí (za živa) svého vědomí do jiného fyzického těla (nejlépe z neživého materiálu): 

- ten, kdo se již nechce vrátit zpět na Zemi (rozumějte po jeho přirozené fyzické smrti), tedy ten, kdo se už nechce "točit" v takzvaném reinkarnačním koloběhu, má možnost "vyměnit" své přirozené tělo za tělo vytvořené z neživých látek (například z kovu či ztvrdlé hlíny a podobně)
- taková možnost zde skutečně existuje, ale zvládnou ji jen pokročilí studenti magie (nebo pokud máte někoho, kdo vám pomůže) 
- nebo můžete využít paktu s některou z bytostí "neviditelného" světa (s její pomocí se tak stanete doslova nesmrtelným i ve fyzické úrovni existence, ale bytost za tuto fyzickou nesmrtelnost bude něco požadovat a to zpravidla v podobě jistých obětí - to proto, že je jasné, že vás si nemůže vzít do své říše, abyste jí tam po smrti sloužili... no tak požaduje oběti v podobě například obětování jiných lidských životů, ale Vaší rukou)
- vypadá to tak, že si lehnete vedle uměle vytvořeného těla (který je například z kovu), zavřete oči, přestanete myslet na cokoliv a budete se s pomocí představivosti a vůle opravdu silně (a přitom fyzicky uvolněně) soustředit na přenesení svého vědomí (tedy vašeho Já) do oblasti hlavy kovového těla (odtamtud se bude vaše Já rozšiřovat do dalších částí kovového těla)

Ani jedno ani druhé není snadné, ale ujišťuji vás, že to možné je. Buďte opatrní... 

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

2 komentáře:

  1. Rád bych víc komentoval, Luky, ale mně ty blogspotové komentáře prostě strašně obtěžují. :D Pořád něco vypisovat.

    Takových ambrozií je v porno průmyslu jako máku. :)
    Fyzická a astrální atd. těla mě vždycky zajímala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím, ale to je automatický systém proti "robotům" (to co se týká případu komentování na blogspotu) a ten jaksi nejde vypnout.

      Vymazat