Demokracie ? Mnozí lidé si na to ještě nezvykli. Aby "za chvíli" měli ještě na co...

Zveřejněno: 22. 12. 2014 | Kategorie: Přemýšlení - Thinking | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související informace >>> Orákulum: Systémy vlád známých z historie i současnosti

Milí čtenáři,

z výše uvedeného odkazu jste se mimojiné mohli dočíst i o pravém významu slova "demokracie". S tím rovněž souvisí i fakt, že by i mezi obyčejnými smrtelníky měla existovat svoboda slova. Mně osobně to může být jedno, ale tady jde hlavně o vás a jak se mezi sebou vnímáte ve svém okolí. Mluvím o tom proto, že takovou samozřejmost mnozí očividně nechápou... nebo nechtějí chápat ?

Přestože jste si před několika desítkami let "vycinkali" demokracii, přesto všechno se podle (řekněme) jejích "pravidel" neřídíte. K čemu pak to všechno, když si nejste ani ochotni vážit své svobody ?

Je pravda, že úplná demokracie by vypadala tak trochu jinak, ale cožpak si ji nevytváří již obyčejný lid sám ? Proto vždycky říkávám "jaký občan, takový politik".

Radím vám dobře. Změňte své myšlení... dokud máte ještě aspoň trochu času.

A zkuste začít rovnou teď. Mnozí z vás jste neochotni respektovat názory na cizích web-stránkách a přesto všechno úcta k druhému názoru je jedním ze základních kamenů vaší tolik oslavované demokracie.  

Je to na vás... ostatně jako vždy. Přemýšlejte.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

Žádné komentáře:

Okomentovat