Přemýšlení: Odčerpávání energie z okolí (i za pochodu) s minimalizovaným vlivem pocitů

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Magické působení bez pocitů -a- >>> Duchovní cvičení jako automatický proces 

Milí čtenáři,

v předešlých článcích jste se dověděli o možnostech posílení a urychlení vašeho duchovního vývoje. V rámci možností si tak můžete zajistit mnohem lepší vyhlídky pro svou budoucnost a to ještě v tomto současném životě. A teď... přestože nejsem tak úplně zastáncem jistých na hraně se pohybujících praktik, tak vzhledem k nepříliš velkému času je nutné využívat pokud možno všech dostupných metod  k posilnění na žádanou úroveň. 

A jednou z nich je odčerpávání energie (životní síly) z vašeho okolí. Je to možné i takzvaně za pochodu, takže je to dobré za všech okolností, za kterých budete zrovna působit. Můžete tak působit ve stoje či vleže, doma či v práci nebo ve škole... prostě kdekoliv a kdykoliv.  

Jeden z možných postupů momentálního jednorázového odčerpání energie z vašeho okolí (ve zlomku sekundy):

- student magie je uvolněný a klidně dýchá
- minimalizuje své pocity a svým vnitřním zrakem rozšíří své soustředění na všechny živé tvory, rostliny i stromy (a podobně) ve svém blízkém okolí  
- cítí životní sílu, jaká je všude kolem něj 
- poklidně ale zhluboka student (za doprovodu výše uvedeného) dýchá a s pomocí své představivosti a vůle přečerpává všechnu dostupnou životní sílu ze svého okolí do sebe 
- samotný proces trvá zlomek sekundy (co se týká konkrétního množství energie, to záleží na potřebě a síle toho kterého studenta magie a času k tomu vyčleněného)

Výše uvedený postup můžete využít také k nabíjení magických předmětů jako je například prsten či hůl nebo přívěsky a podobně. To vám pomůže když máte nějaké vnitřní problémy (což nikdy nevíte). A/nebo také můžete s pomocí výše uvedeného někoho vyléčit. Takže jak vidíte, možnosti využití uvedeného postupu jsou vskutku rozsáhlé. 

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

3 komentáře:

  1. Takováhle praktika by měla být praktikou z nouze, páč platí, že enrgii, kterou si vypůjčíš, musíš vrátit a sám si říkal něco o tom, že země je lidem jen "pronajatá". Upřímně varuji před stavem, kdy větší množství lidí začně využívat takovýchto "upírských" praktik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to není o tom, co si kdo přeje, ale o tom, co a jak je uskutečnitelné

      Vymazat